نام دستگاه اجرایی: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان- معاونت تحقیقات و فناوری- مدیریت اطلاعرسانی پزشکی و منابع علمی- اداره علم سنجی
عنوان خدمت: تکمیل، بهروزرسانی و پاسخگویی بازخوردهای سامانه علمسنجی اعضای هیأت علمی
کارشناسان: راحله طلوعی / ناهید ضیائی
- مقدمه:
به منظور ارزیابی مستمر فعالیتها و تولیدات علمی دانشگاه ، مراکز تحقیقاتی و سایر واحدهای تابعه بر مبنای داده های معتبر بین المللی ، اداره علم سنجی دانشگاه به عنوان زیر مجموعه معاونت تحقیقات و فناوری مشغول به فعالیت می باشد .
- هدف:
پایش و ارزیابی فعالیتهای علمی و پژوهشی اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و به روز رسانی مستمر اطلاعات در سامانه پژوهشیار و علم سنجی می باشد .
- مسئولیت :
- به روزرسانی مستمر سامانه علم سنجی اعضای هیات علمی دانشگاه
- پایش اعتبار مجلات داخلی و خارجی مورد درخواست پژوهشگران دانشگاه
- ارزیابی و امتیازدهی فعالیت های پژوهشی اعضا در سامانه پژوهشیار
- رصد و پایش مقالات علمی دانشگاه در پایگاههای معتبر
4-تعهدات متقابل :
با در نظر گرفتن تنوع فعالیتهای علمی و فناورانه،عملکرد اعضای هیات علمی در حیطه های مختلف به صورت متوازن و با توجه به کمیت و کیفیت بروندادها سنجیده می شود و سالانه از طریق صدور کارنامه پژوهشی به آنان بازخورد داده می شود. بدین منظور محققان ملزم به وارد کردن فعالیتهای پژوهشی خود در سامانه پژوهشیار می باشند.
5-هزینه ها و پرداخت ها :
برای حمایت مالی از فعالیتهای پژوهشی اعضای محترم هیات علمی و سایر پژوهشگران دانشگاه، مبلغی به عنوان سقف اعتبار پژوهشی (پژوهانه) به صورت سالانه تعیین میگردد. این سقف برای اعضای هیات علمی تابعی از عملکرد پژوهشی و فناورانه دو سال اخیر منتهی به دهم دی ماه (مطابق با دو سال آخر میلادی) و بر اساس امتیاز کارنامه پژوهشی می باشد .
6- دوره عملکرد: پژوهانه هیات علمی تابعی از امتیاز کارنامه پژوهشی در دوسال قبل است که البته با درنظر گرفتن یک حداقل برای همه اعضای علمی است. برای حمایت از اعضای هیات علمی جوان مبلغ حداقل پژوهانه بالاتر از سایرین در نظر گرفته شده است. همچنین مراکز تحقیقاتی در قالب یک شیوه ارزشیابی جامع که هم برونداد و هم فرایند را مورد توجه قرار میدهد، رتبه بندی میشوند و از سطوح حمایتی مختلفی برخوردار میشوند
7- خاتمه موافقت نامه:
اطلاعات ثبت شده توسط اعضای محترم هیات علمی، مبنایی برای اختصاص پژوهانه در سال بعد خواهد بود. همچنین، محاسبه امتیاز عملکرد پژوهشی برای ترفیع پایه سالانه بر اساس فعالیتهای ثبت شده در همین سامانه خواهد بود و برای این منظور نیاز به ثبت مجدد فعالیتهای پژوهشی در سامانه نگاه نخواهد بود.