نظارت مستمر بر مطبها، سلامتکده ها و ارائه دهندگان خدمات طب ایرانی

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
استانی
شناسه خدمت کلان

مدارک لازمه تاسیس سلامتکده:

1- داشتن پروانه و حضور پزشک متخصص طب سنتی در سلامتکده.(تصویر پروانه مطب ، تصویر کارت نظام پزشکی، تصویر گواهی پایان طرح عمومی، تصویر گواهی پایان تعهدات مقطع تخصص )

2- معرفی پرستار جهت کادر درمان سلامتکده.

3-داشتن کلیه مدارک از جمله :کارت ملی، مدارک تحصیلی،کپی شناسنامه،کپی کارت واکسن

صدور مجوز

فرایند ارائه خدمت

سنتی پایش

پرسش:چه کسانی قادر به فعالیت در حوزه طب سنتی می باشند؟

فقط پزشک متخصص طب سنتی یا پزشک عمومی (که دوره های 200 ساعته آموزشی مورد تایید معاونت درمان دانشگاه و وزارت بهداشت را گذرانده باشند) در مطب خود می توانند خدمات طب سنتی و حجامت را دارند به غیر از (زالودرمانی، فصد خون و انجام ماساژهای درمانی ) را انجام دهند.

ضمناً فقط کارشناس دانشگاهی با مدرک پیراپزشکی(که دوره های آموزشی مورد تایید معاونت درمان دانشگاه و وزارت بهداشت را گذرانده باشند) امکان فعالیت در حوزه یادشده را تحت نظر پزشکان فوق دارند

پرسش:آیین نامه ها و دستورالعملها و شرایط فعالیت  مجاز  در حوزه طب سنتی از کجا قابل دریافت است؟

مراجعه به سایت معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به نشانی ta.mui.ac.ir –صفحه اصلی-بالای صفحه سمت راست- قسمت آیین نامه ها و دستورالعملها – آیین نامه طب سنتی

پرسش: دسترسی و تماس با کارشناسان  اداره طب سنتی معاونت درمان از چه طریقی امکان پذیر است؟

تلفن تماس: 36619661-031

پاسخ: دکتر احمدی (مسئول واحد) داخلی 299- خانم طحانی (بازرس وکارشناس واحد) داخلی 299

مراجعه حضوری به نشانی: خیابان شهید آیت ا...قدوسی(آپادانا اول)-روبروی بانک سپه-معاونت درمان- طبقه همکف شرقی-اداره نظارت طب سنتی

پرسش: آیا تجویز دارو، ساخت داروهای ترکیبی، ارائه نسخه جهت مراجعه کنندگان به عطاری ها و فروش داروهای گیاهی  در مطب طب سنتی مجاز است؟

بله فقط در مطب طب سنتی میتوان تجویز دارو داد. ولی ساخت دارو و فروش دارو به هیچ عنوان در مطب  خلاف قوانین و مقررات وزارت بهداشت بوده و با متخلفین و مداخله گران درمان برخورد قانونی خواهد شد

پرسش: آیا تبلیغات و فروش داروهای گیاهی در مطب پزشکان امکانپذیر است؟

خیر خلاف قوانین و مقررات ابلاغی وزارت بهداشت می باشد و اجازه فروش و تبلیغ هیچگونه دارویی وجود ندارد

پرسش: چگونه از برگزاری دوره های آموزشی مورد تایید وزارت بهداشت جهت پزشکان و پیراپزشکان مطلع شویم؟

اطلاع رسانی به طرق مختلف  از طریق معاونت درمان( مرکز ملی مهارتی وسایت ) انجام خواهد شد

پرسش: آیا میتوان همه رشته های تحصیلی در این حوزه (طب سنتی) کار کنند ؟

خیر فقط افرادی که تحصیلات پزشکی و یا پیراپزشکی دارند. همچنین پیراپزشکان  هم باید زیر نظر پزشک عمومی ویا متخصص طب سنتی مشغول به کار باشند.

توافقنامه سطح خدمت " پایش و نظارت مستمر بر مطبها، سلامتکده ها و ارائه دهندگان خدمات طب ایرانی"

1- مقدمه : پایش و نظارت مستمر بر مطبهای طب سنتی ، سلامتکده ها و ارائه دهندگان خدمات طب        ایرانی

2.          هدف

• ارائه خدمات مناسب به بیماران مراجعه کننده به مطبهای طب سنتی و سلامتکده ها