تایید بیماری ام اس با ارائه فرم معرفی از سوی پزشک معالج

وزارت بهداشت ودرمان آموزش پزشکی
استانی
شناسه خدمت کلان

فرم معرفی بیماران مبتلا به ام اس ، کارت شناسایی، یک قطعه عکس 4*3، کلیه مدارک پزشکی

نکته : جهت یماران جدید فقط جواب MRI

تصدی گری
اینترنت
پيام كوتاه
تقاضاي گيرنده خدمت
درمانی
دانشگاهيان
خیر

1-طبق مصوبه وزارت متبوع بیماران مشکوک به بیماری ام اس نیازمند تاییدیه معاونت درمان می باشد.

2-تشکیل پرونده بیماران خاص در سازمان مرکزی بیمه گر پایه(اصفهان)

3-مراجعه به داروخانه طرف قرارداد جهت دریافت دارو

4-استفاده دارو طبق دستور پزشک.

همه حضوری
اطلاع رسانیتشخیص پزشکعمومیحضوریدستور پزشک
در مرحله درخواست

مراجعه ارباب رجوع به درمان با فرم معرفی بیماران مبتلا به ام اس ممهور به مهر پزشک معالج

فرم جدید معرفی بیماران ام اس

عمومی

حضوری(دستی)

و

الکترونیکی

تشکیل پرونده و ارائه کارت ام اس

در مرحله تولیدثبت اطلاعات بیماران و صدور حواله الکترونیک داروعمومیالکترونیکیhttps://rda.behdasht.gov.ir
در مرحله ارائه نتیجهتحویل دارو  در داروخانه مجازبر اساس حواله الکترونیک صادر شدهعمومیالکترونیکیhttps://rda.behdasht.gov.ir

فرایند ارائه خدمت

فرایند خدمت

1- نحوه  تایید بیماری ام اس و یا تغییر داروی ام اس چگونه است   ؟

بیمار پس از دریافت فرم معرفی بیماران ام اس از پزشک معالج با همراه داشتن مدارک مورد نیاز ( کارت ملی ، یک قطعه عکس و مدارک پزشکی ) به  معاونت درمان جهت تایید بیماری مراجعه می نمایند . درصورت نیاز میبایست بیمار با مدارک پزشکی خود ابتدا به کمیته دانشگاهی بیماران ام اس مراجعه و پس از تایید در کمیته، تاییدیه معاونت درمان را دریافت نماید .

2- روش دریافت یا تمدید کارت شناسایی ام اس چگونه است  ؟

بیماران جدید با مراجعه به معاونت درمان  ضمن تایید بیماری کارت ام اس نیز دریافت میکنند و چنانچه بیماری در سامانه های مربوطه ثبت اطلاعات شده باشد با در دست داشتن یک قطعه عکس و کارت شناسایی می تواند نسبت به دریافت یا تمدید کارت ام اس اقدام نماید .

3-صدور حواله الکترونیک دارو جهت بیماران ام اس چگونه انجام می شود ؟

بیماران ام اس تایید شده در معاونت درمان جهت دریافت دارو توسط کارشناسان اداره بیماری ها حواله الکترونیک صادر و یکی از داروخانه های منتخب جهت دریافت دارو به ایشان معرفی می گردد .

4-داروخانه های توزیع کننده داروی ام اس کدام است ؟

طبق تفاهم نامه معاونت درمان و با توافق معاونت غذا و دارو تعدادی از داروخانه ها به صورت منتخب تعیین گردیده اند که بیمار باتوجه به آدرس محل سکونت و به انتخاب خود یکی از داروخانه ها را انتخاب و توسط کارشناس اداره بیماری ها حواله الکترونیک صادر  می گردد .

توافقنامه سطح خدمت "تایید بیماری و تغییر داروی بیماری ام اس "

1.          مقدمه

• تایید فرم بیماران ام اس جدید، تغییرات دارو، صدور کارت و حواله دارویی

2.          هدف

• ارائه خدمات بسته حمایتی به بیماران
  • صدور کارت ام اس جهت دریافت دارو از داروخانه و خدمات بسته حمایتی از مراکز تحت پوشش،تایید فرم
  • معرفی بیماران ام اس جهت تایید بیماری و دارو توسط بیمه پایه.

3.          مسئولیت

• ارائه خدمات صحیح (متناسب با آنچه در بسته حمایتی تعیین شده ) به بیماران

4.          تعهدات متقابل خدمت‏گیرنده و دستگاه اجرایی

•  دستگاه اجرایی: تامین دارو در داروخانه های طرف قرار داد و ارائه خدمات بسته حمایتی در مراکز تعیین شده
  • خدمت گیرنده:تهیه کارت ام اس، عدم تغییر داروخانه و تحویل دارو فقط از داروخانه اعلامی در حواله دارویی و مراجعه بیمار جهت دریافت خدمات بستری و سرپایی فقط به مراکز تحت پوشش مراجعه نماید.
  • بیمار فقط در صورت کمبود دارویی مجاز به تغییر داروخانه می باشد.

5.          هزینه‏ ها و پرداخت‏ها

• .بیماران جهت تایید فرم، صدور کارت و برگزاری کمیته ام اس، هزینه ای پرداخت نمی کنند.

6.          دوره عملکرد

• ارائه خدمات به صورت پیوسته و مادام می باشد

7.          خاتمه توافقنامه

• تنها با فوت بیمار، ارائه خدمات خاتمه می یابد.

36619664
خانم دکتر مظاهری و خانم رحیمی -واحد بیماری های خاص- داخلی 241