جهت متقاضیانی که مشمول شرایط تاسیس داروخانه باشند مجوز تاسیس داروخانه که همان پروانه تاسیس می باشد صادر می گردد.

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اصفهان/معاونت غذا و دارو

دستگاههاي اجرايي
محققين
دانشگاهيان
آیین نامه داروخانه هاhttps://fdo.mui.ac.ir/sites/fdo.mui.ac.ir/files/field/daroo/zavabet/32.pdf
ضوابط تاسیس داروخانهhttps://fdo.mui.ac.ir/sites/fdo.mui.ac.ir/files/field/daroo/00111111.pdf
اطلاع رسانیتلفن همراه/ارسال پستی
در مرحله درخواستاینترنتی
در مرحله تولیداینترانتی
در مرحله ارائه نتیجهاینترنتی/تلفن همراه/ارسال پستی

1. مدارک لازم برای متقاضیان تاسیس داروخانه چه می باشد؟

پاسخ : مدرک داروسازی متقاضی/فتوکپی شناسنامه و کارت ملی/فتوکپی پایان طرح

2. درصورتیکه متقاضی در فرآیند تاسیس داروخانه ابهاماتی داشته باشد کدام قانون بالادستی جهت راهنمایی وی لازم است؟

پاسخ : آئین نامه و ضوابط تاسیس داروخانه

3. درصورتیکه علیرغم درخواست متقاضی و اقدامات لازم، اطلاع رسانی به وی صورت نگیرد چه باید بکند؟

پاسخ : باید با انجمن داروسازان و یا واحد صدور پروانه معاونت غذا و دارو تماس گرفته و علت توقف فرآیند را پرس و جو نماید.

مقدمه:

بنا به ضرورت نیاز به داروخانه در هر منطقه، مطابق قوانین و ضوابط ابلاغی به متقاضیان واجد شرایط داروخانه تعلق می گیرد.

هدف:

جهت رفاه حال بیماران و تسهیل در دسترسی به دارو

مسئولیت:

مطابق آیین نامه داروخانه ها و ضوابط تاسیس داروخانه که در سایت معاونت غذا و دارو در قسمت دستورالعملها بارگذاری شده است به متقاضی مجوز تاسیس داروخانه داده می شود. که مسئولیت موسس داروخانه تاسیس داروخانه مطابق با ضوابط و آیین نامه ابلاغی به شرح زیر می باشد:

الف-حضور فعال و مستمر در داروخانه جهت نظارت بر داروها

ب-تامین داروهای مورد نیاز بیماران که کمبود کشوری نداشته باشند

ج-فعالیت داروخانه مطابق با ساعات مندرج در آیین نامه

د-رعایت اصول قیمت گذاری و جلوگیری از هر گونه گرانفروشی

ه-ارسال فاکتور الکترونیک به بیماران

تعهدات متقابل خدمت گیرنده و دستگاه اجرایی:

خدمت گیرنده: متعهد می شود مطابق با مقررات ابلاغی و نظارت همه جانبه مسئول فنی داروخانه در سلامت و امنیت بیماران اقدام نماید.

دستگاه اجرایی متعهد می گردد که در تامین داروی مورد نیاز داروخانه تمامی قوانین و مقررات را اجرا نموده و با نظارت همه جانبه از بروز هرگونه خطایی که سلامت جامعه را به خطر می اندازد جلوگیری کند

بدیهی است هر گونه عدم ارائه خدمت و حل و فصل تناقضات به کمیسیون ماده 20 ارجاع می گردد

متقاضی دریافت خدمت مکلف است مدارک خود را از طریق سامانه اچ آی ایکس بارگذاری نماید

هزینه ها و پرداخت ها: هزینه ها و پرداختها در فرم اطلاعات خدمت درج شده است