x

هر سایت تولید فرآورده های سلامت محور (منبع) براساس فرآورده با عنوان پروانه بهداشتی تاسیس و بهره برداری شناخته می شود که باید برای گرفتن پروانه در سامانه سازمان غذا و دارو (TTAC) ثبت گردد.

دستگاه اجرایی
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اصفهان/معاونت غذا و دارو
دستگاه اجرایی مادر
سازمان غذا و دارو
سطح خدمت
ملی
استانی
شناسنامه خدمت
شناسه خدمت
شناسه خدمت کلان
لیست مدارک و فرمها

مجوز فعالیت اقتصادی

کارت صلاحیت مسئول فنی

مدارک ثبتی شرکت (اساسنامه، آگهی تاسیس، صورتجلسه هیات مدیره، قرارداد آزمایشگاه برای آزمونهای اختصاصی، فرم PMF، سند مالکیت یا اجاره نامه،...)

ماهیت خدمت
حاکمیتی
نحوه دسترسی به خدمت
اینترنت
نحوه شروع
تقاضاي گيرنده خدمت
نوع خدمت
خدمت به شهروندان (G2C(
خدمت به كسب و كار (G2B(
نوع خدمت در دانشگاه
غذا و دارو
نوع رویداد خدمت
سلامت
كسب و كار
نوع مخاطبین
دستگاههاي اجرايي
محققين
دانشگاهيان
گروه خدمت
خدمات عمومی
آیا خدمت منجر به صدور مجوز می شود؟
بله
آیا خدمت منجر به پاسخ استعلام می شود؟
خیر
آیا در میز خدمت حضوری ارایه می شود؟
خیر
قوانین و مقررات بالا دستی

قانون مواد خوراکی و آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و آیین نامه های مربوطه

بخشنامه ها و دستورالعمل های مرتبط ارسالی از اداره کل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی
دسترسی
اطلاع رسانی اینترنتی
در مرحله درخواست اینترنتی
در مرحله تولید اینترنتی
در مرحله ارائه نتیجه اینترنتی

سوالات متداول

1. ثبت منبع چیست؟

پاسخ : ورود و ثبت اطلاعات کارخانجات و کارگاههای تولید مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در سامانه سازمان غذا و دارو به منظور گرفتن مجوزهای تولید

2. آیا برای ثبت منبع نیاز به حضور در معاونت غذا و دارو می باشد؟

پاسخ : خیر.جهت ثبت منبع نیاز به حضور فیزیکی نمی باشد و از طریق سامانه ttac.ir انجام میگیرد.

3. جهت ثبت منبع نیاز به بارگذاری چه مدارکی در سامانه می باشد؟

پاسخ : مجوز فعالیت اقتصادی/کارت صلاحیت مسئول فنی/مدارک ثبتی شرکت(اساسنامه.آگهی تاسیس.صورتجلسه هیات مدیره)/قرارداد آزمایشگاه برای آزمونهای اختصاصی/نقشه ساختمان/فرم PMF جهت محصولات غذایی و آشامیدنی و SMF جهت محصولات آرایشی و بهداشتی/سند مالکیت یا اجاره نامه رسمی/گواهی های بین المللی تایید شده توسط معاونت غذا و دارو/لیست تجهسزات خط تولید و آزمایشگاه/فلوچارت جریان تولید

4. فرم های PMF و SMF را از کجا تهیه کنیم؟

پاسخ : این فرم ها در هنگام ثبت درخواست قابل دانلود کردن می باشند.

5. آیا فرم PMF جهت کارخانجات و کارگاه ها متفاوت می باشد؟

پاسخ : بله

توافق نامه سطح خدمت

1.          مقدمه

سایتهای تولیدی فرآورده های سلامت محور بانام منبع شناخته میشوند. هر سایت تولیدی (منبع) دارای خطوط تولید
اختصاصی برای تولید فرآورده ها میباشد. منابع برحسب تولیدی یا وارداتی بودن فرآورده از نوع «داخلی» یا «خارجی» و براساس فرآورده از نوع «مواد اولیه» یا «فرآورده نهاییِ قابل عرضه» است. منبع ثبت شده داخلی با عنوان «پروانه بهداشتی تأسیس و بهره برداری» و منبع خارجی با عنوان «پروانه بهداشتی منبع» شناخته میشوند.
ثبت منابع پیشنیازی جهت ثبت درخواست پروانه فرآورده های سلامت محور است. برای ثبت درخواست و صدور پروانه
مربوط به منبع، سامانه ای ایجاد شده است که مسئولین فنی با مراجعه میتوانند درخواست خود را ثبت نمایند. پس از ثبت
درخواست توسط مسئولین فنی، کارشناسان سازمان غذا و دارو باید درخواست را به صورت عملیات کارشناسی و بازرسی اطلاعات و مدارک بررسی کرده و نتیجه را به مسئول فنی اطلاع دهند.

2.          هدف

هدف از این توافقنامه سطح خدمت این است که به منظور ارائه با کیفیت خدمت ارائه شده توسط معاونت غذا و دارو، کیفیت صدور پروانه بهره برداری موسسات(ثبت منبع) مورد توافق قرار گیرد.

•           این بیانیه، سطح توافق دو جانبه در خصوص این خدمت، روش‏های نظارت و مسئولیت‏های سازمانی را در صورت لزوم مشخص می‏کند.

3.          مسئولیت‏

مسئولیت اجرای این خدمت برعهده کارشناسان معاونت های غذا و دارو بوده و نظارت بر حسن انجام آن برعهده معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی می باشد.

4.          تعهدات متقابل خدمت ‏گیرنده و دستگاه اجرایی

•           متقاضی دریافت این مجوز مکلف است مدارک خود را تنها از طریق سامانه به این دستگاه ارائه نماید.

5.          هزینه‏ ها و پرداخت‏ها

توافقات مربوط به هزینه‏ ها و پرداخت‏ها مطابق با تعرفه ههای مشخص شده از طریق درگاه  پرداخت الکترونیک صورت می گیرد

مصوبه ماده 24 هیات وزیران

6.          دوره عملکرد

یک سال

•           این توافقنامه سطح خدمت تا زمانی که دستورالعمل اصلاحی یا جایگزین از طرف سازمان غذا ودارو ابلاغ گرداعتبار دارد. (برای خدمات G2G)

7.          خاتمه توافقنامه

دستورالعمل های سازمان مبنی بر اصلاح یا تغییر خدمت

افزودن دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

• You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can use shortcode for block builder module. You can visit admin/structure/gavias_blockbuilder and get shortcode, sample [gbb name="page_home_1"].

افزودن دیدگاه جدید

نظر شما در مورد این خدمت